14 Şubat 2013 Perşembe

Didem Rahvancı: “KÜRT SORUNU” ADI ALTINDA KİRLİ VE TEHLİKELİ BİR OYUN OYNANIYOR



Yaklaşık 30 senedir ülkemizde sanki çözülmez bir sorunmuş gibi gösterilmeye çalışılan “Kürt sorunu” suni olarak çıkartılmış bir terimdir. Kürtler bizim canımızdır, kardeşimizdir ve bizler gibi bu vatanın birer evladıdır ve bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yoktur.

Bir aldatmacadan ibaret olan “Kürt sorunu” terimi kürt kardeşlerimizle aramızda ayrılık çıkartmak için konulmuş sahte bir isim, sanki aramızda bir husumet varmış gibi göstermek için kullanılmış bir propaganda malzemesidir. 

Türk topraklarında Laz, Çerkez, Gürcü gibi farklı soylardan bütün kardeşlerimiz istedikleri gibi yaşayabilir, kendi geleneklerini, alışkanlıklarını istedikleri gibi uygulayabilir, kendi dillerini istedikleri gibi konuşabilirler. Bu durum Kürt kardeşlerimiz için de geçerlidir. Nasıl diğer soydaki kardeşlerimizin Türklükleri, dilleri, örfleri, adetleri sorgulanamazken, Kürt kardeşlerimizinki de sorgulanamaz.

“Kürt sorunu” terimi sürekli dile getirilip, kardeşlerimizle aramızda sanki bir sorun varmış gibi gösterilince bugünkü bölünme çığlıkları da zemin bulmaya başlamıştır. Zaten amaç da budur. “Kürt sorunu” adı altında kirli ve tehlikeli bir oyun oynamak.
“Kürt sorunu” adında suni bir sorun üretmek, bazı çevrelerin ülkemizin doğusunda kurmayı hayal ettikleri komünist bir devletin ön hazırlığıdır. Ülkemizin önde gelen bazı gizli komünistleri de durmadan bu yönde yayınlar yaparak halkımıza vatan bölünürse ancak bu sorunda hallolur telkini vermeye çalışıyorlar. Oysa şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprağından bir avuç vermek demek, felaketlerin başlangıcı demektir.
Ülkemizin güneydoğusundaki sorunun Kürt Milliyetçiliği ya da Kürt kardeşlerimizin içinde bulunduğu durumla hiçbir ilgisi yoktur. “Kürt sorunu” adı altında kargaşa ve çatışma ortamı sağlanmaya çalışılmaktadır. Çünkü Komünist rejimler kargaşa ve çatışma ortamlarında hayat bulurlar.  
Ülkemizde “Kürt sorunu” diye bir sorun yoktur. Kürt kardeşlerimizle bizim hiçbir sorunumuz yoktur. Ülkemizde Komünist terör sorunu vardır. PKK; Marksist, Leninist, Stalinist, komünist bir örgütlenmedir ve ülkemizin son 30 yıldır yaşadığı sorun bu komünist PKK belasından kaynaklanmaktadır.
PKK'yı ayakta tutan güç, temeli Darwinizme dayanan komünist, materyalist, Stalinist düşünceye dayanmaktadır. Ve bu düşünce ile tek mücadele yöntemi daha önceki yazılarımda da sıklıkla bahsettiğim gibi anti-komünist, anti-materyalist, anti-darwinist ilmi mücadeledir. 
Doğudaki komünist terör örgütüne mensup kişiler ile terör mağduru Doğulu masum vatandaşlarımızı çok iyi ayırt etmek Doğulu vatandaşlarımıza karşı diğer vatandaşlarımızı düşman etmeye yönelik oynanan oyuna, yapılan provokasyona karşı çok dikkatli olmak gerekir. Biz Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Çerkeziyle bir bütünüz. Bir bütün olarak da kalacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder