14 Aralık 2012 Cuma

YİNE BİR OKULDA KATLİAM

Bu haftaki yazımı aslında tamamen farklı bir konu üzerine yazacaktım ancak biraz önce Amerika’dan gelen haber ister istemez beni yine Darwinist eğitimin sonuçlarını yazmaya mecbur bıraktı. 

Haber; Amerika, Connecticut’ta bir okula saldırı. 18’i çocuk 27 kişi ölmüş. Bu sayı belki de ben bu yazıyı yazarken artmıştır. Henüz katilin kimliği de açıklanmadı sanırım, ama kim olursa olsun kan dökmenin, terörün, şiddetin körükleyicisi Darwinizm’in ağlarında yetişmiş biri olduğu kesin. 


Geçen yazılarımda Darwinizm ve Darwinist ideolojilerin insanlara korku ve dehşet yaşatmayı, suçsuz masumları öldürmeyi, kendi devletinin askerine polisine saldırmayı, kavgayı, çatışmayı emrettiğini yazmıştım. 


Çünkü dünyada yaşanan birçok çatışmanın felsefi dayağı olan bu sapkın teori, canlıların ancak çatışma ile gelişebileceklerini savunur. Darwinizm’e göre yaşamın devamı güçlü olanların güçsüz olanları yok etmesine dayanır. İşte bu ideolojiden dolayı dünya tarihi milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine sebep olan sayısız olayla doludur.


Çocuk yaşlarından itibaren Darwinist fikirlerle büyüyen beyinler, batıl ve kanlı Darwinizm dininin öğretileriyle adeta büyülenir ve hayatın gerçek kökenine dair tüm düşünce yapısı akıl dışı yorumlarla olumsuz etkilenir. Ve bu durumun sonucunda, bu kanlı ideolojinin etkisiyle adeta hipnoz olmuş beyinlerin her biri, isteyerek ya da istemeyerek sapkın Darwinizm dininin ritüellerinin birer uygulayıcısı haline gelirler.


Darwinizm’in bilim dışı ideolojilerini eğitim sisteminin bir bölümü yapmak fedakarlıktan, insaniyetten, sevgiden, merhametten uzak, zalim insanların yetişmesinden başka bir işe yaramaz. Aynı şu an haberini aldığımız Connecticut’taki bu olaydaki gibi. Darwinist eğitim alan genç zihinler, her türlü bölücü, yıkıcı ve şiddet içeren fikirleri benimsemeye müsait hale gelir. Çünkü insanların tesadüfler sonucu oluşmuş, gelişmiş bir tür hayvan olduğunu anlatan Darwinizm, Allah’ın apaçık olan varlığını kabul etmeyerek, insanların sorguya çekilip sonsuz hayatlarını yaşayacakları ahiret inancını da reddeder. Bu kişiler yaşamlarına Darwinist öğretilere göre yön verirler ve Allah’ın varlığını ve bir gün yaptıkları tüm vicdansızlıklardan, zalimliklerden,  merhametsizliklerden dolayı Allah’a hesap vereceklerini düşünmezler.

Dolayısıyla, eğer geçmişte ve bugün dünyanın herhangi bir yerinde, terör varsa, kan dökülüyorsa, masum çocuklar, kadınlar, erkekler katlediliyorsa, anarşi oluyorsa bunu Darwinizm’den bağımsız düşünmek asla mümkün değildir. Bu tarz acıların son bulması ancak Darwinizm’in geçersizliğinin anlatılması, Darwinizm’in kesin bilimsel delillerle çökmüş olduğunun açıkça gösterilmesi ile mümkündür.

Aksi halde Darwinist eğitim geçmişte olduğu gibi bugünde dünyaya herzaman bela olacaktır ve olmaktadır.

Darwinizm’in terörle ilişkisini reddetmek ve buna karşı duyarsız kalmak demek, terörü ve anarşiyi yok kabul etmek ve tüm bunlara karşı duyarsız kalmak demektir. Darwinizm Allah’ın varlığını kabul etmez. Toplumları şiddete ve dejenerasyona sürükler. Okullarda verilen Darwinist eğitim gençleri ruhsal bunalıma, şiddete ve teröre yönlendirir. Nitekim Finlandiya’da yaşanan öğrenci katliamı bu durumun bir örneğidir.

Eric Auvinen isimli öğrenci, 7 Kasım 2007 tarihinde Finlandiya’daki Jokela Lisesi’nde okurken 9 öğrenciyi öldürüp ardından da intihar etmişti. Auvinen, yaptığı bu kanlı eylemi, bir videoda şu şekilde açıklıyordu:

"Ben sadece doğal seleksiyona inanan bir anarşistim. İnsanlar doğal seleksiyonu tekrar uygulamaya sokmalı. HAYVANLAR BU ŞEKİLDE YAŞIYOR, İNSANLAR DA NEDEN ÖYLE YAŞAMASIN Kİ, BİZLER DE NİHAYET SADECE HAYVANLARIZ. Biz insanlar yeryüzündeki en kötü hayvanlarız... Bu yüzden [doğal seleksiyon] olmalı. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. ... KANUN, SADECE GÜÇLÜ OLANIN FİKRİDİR...Bu yüzden hayatınızın kontrolünü ele almalı ve anarşist olmalısınız... Güçlü olanlar hayatta kalırken, zayıf olanlar ölmeliler. Bu, güçlü olanın hayatta kalmasıdır, doğal seleksiyondur. Hayvanlar sürekli olarak ölürler. Bir köpeği, başka bir köpek öldüğü için ağlarken görmezsiniz. İnsanlar da ölürler. Tepki, aynı şekilde olmalıdır.Bu sadece doğal birşeyden ibarettir, büyük veya önemli bir şey değildir. Kanun da yargılayıcı da benim. Benim üzerimde hiç bir otorite yok. Amacım için savaşmaya ve ölmeye hazırım. DOĞAL SELEKSİYONCU OLARAK YETERLİ GÖRMEDİĞİM, İNSANLIĞIN YÜZKARALARINI, DOĞAL SELEKSİYONUN BAŞARISIZLIKLARI OLAN HERKESİ ELİMİNE EDECEĞİM... BEN FARKLIYIM, BİR ADIM DAHA EVRİMLEŞTİM." (Pecca-Eric Auvinen’e ait “My Philosopy” isimli video)

Yine 20 Nisan 1999 tarihinde ABD'nin Colorado eyaletinde Columbine Lisesi'n de iki öğrenci, 18 yaşındaki Eric Harris ve 17 yaşındaki Dylan Klebold da okullarına silah ve bombalarla giderek, 12 öğrenciyi ve 1 öğretmeni 30 dakika içinde öldürüp ardından intihar etmişlerdi. Saldırı sırasında Eric Harris'in üzerindeki t-shirtte "DOĞAL SELEKSİYON" yazısı vardı. Saldırıdan sonra Harris'in evinde yapılan aramada çok sayıda doğal seleksiyon ve üstünlük hislerinden söz ettiği yazı ele geçirildi. Haris ve Klebold, daha önce internete yükledikleri videolarında da sürekli olarak sözde "daha evrimleşmiş" olduklarını ve sözde "insanlığın üstünde" olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatıyorlardı. 

Gençlerin Darwinist düşünceler ve ideolojilerle eğitilmesi, bu örneklerdeki gibi sonuçların doğmasına neden olacaktır.  Allah’ın, kıyamet gününün, ahiretin varlığından habersiz olarak eğitilen beyinler fedakarlıktan, şevkatten, merhametten de uzak olacaklardır. Tek taraflı Darwinist eğitim dünyaya sadece savaş, zulüm ve  acı getirmiştir ve getirecektir.


Darwinist eğitim durunca dünyaya acımasızlığı, zalimliği, çatışmayı ve şiddeti yaymaya çalışanların planları da bozulmuş olacak, İslam ahlakının yaşanmasıyla dünya huzur, neşe, seviç dolu güvenli bir yer haline gelecektir.